Книга за духовете (Хрониките на Спайдъруик, #1) Holly Black

ISBN:

Published:

Paperback

109 pages


Description

Книга за духовете (Хрониките на Спайдъруик, #1)  by  Holly Black

Книга за духовете (Хрониките на Спайдъруик, #1) by Holly Black
| Paperback | PDF, EPUB, FB2, DjVu, AUDIO, mp3, RTF | 109 pages | ISBN: | 10.40 Mb

Скъпи читателю,През дългите години на приятелството ни с Тони ние двамата по детински се вълнувахме от феи, духове, джуджета и всякакви фантастични същества, но не осъзнавахме колко ни сближава този интерес, нито пък предполагахме с какво може да ниMoreСкъпи читателю,През дългите години на приятелството ни с Тони ние двамата по детински се вълнувахме от феи, духове, джуджета и всякакви фантастични същества, но не осъзнавахме колко ни сближава този интерес, нито пък предполагахме с какво може да ни сблъска той.Един ден Тони и аз, заедно с още двама или трима писатели, бяхме поканени на среща с читатели в една голяма книжарница.

След края на срещата раздадохме автографи, после побъбрихме и решихме да помогнем на книжарите да подредят столовете и книгите. Свършихме бързо и вече се канехме да си тръгваме, когато един от служителите приближи към нас и каза, че имаме писмо. Попитах за кого е писмото. И Тони, и аз бяхме изненадани от отговора.- И за двамата - каза книжарят.Писмото може да видите на съседната страница.

Прочетохме го, после Тони се зае да разучава една страница, изпратена заедно с писмото. Беше фотокопие от стара книга. Когато го разгледа, Тони вдигна поглед и каза, че непременно трябва да видим книгата. Гласът му беше пресипнал от вълнение.Бързо написахме бележка, пъхнахме я в плика, с който пристигна писмото, и отново го дадохме на човека от книжарницата, за да го предаде на трите деца - Мелъри, Джерард и Саймън Грейс.След известно време намерих пред входната врата пакет, вързан с червена панделка. Няколко дни след това звънецът иззвъня. На прага стояха Мелъри, Джерард и Саймън.

Поканих ги и те разказаха своята невероятна история.Трудно е да опиша какво се случи после. С Тони се озовахме в свят, за който никога не бяхме вярвали напълно, че съществува. Сега вече знаем, че феите и джуджетата, духовете и елфите, чудовищата и тролите не са само в страшните детски приказки. Ние сме заобиколени от техния невидим свят и се надяваме, че ти, скъпи читателю, също ще отвориш очи за него.Холи БлекEnter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Книга за духовете (Хрониките на Спайдъруик, #1)":


happybirthdayquoteshd.com

©2011-2015 | DMCA | Contact us